ΔΚΕΠΠΑΚ-«Run Santa….Run…..»

Και αυτά τα Χριστούγεννα, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, ακολουθεί τον Αη Βασίλη μέσα στους δρόμους της πόλης....

Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί με τον Αη Βασίλη την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, στις 17:30, στη Τσανάκλειο Σχολή (Παλιά Πρυτανεία).

Μια Πόλη…Μια Δράση… Ένας Κοινός Σκοπός. H ΣΕΦΑΑ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, o Α.Σ. ΑμεΑ ΗΡΟΔΙΚΟΣ και τα δύο μεγάλα δρομικά κινήματα της πόλης Komorun & Ορεινός Ημιμαραθώνιος Οχυρού Νυμφαίας, συνδιοργανώνουν έναν αγώνα δρόμου αφιερωμένο στον εθελοντισμό και συγκεκριμένα στη δράση που θα πραγματοποιηθεί φέτος για 6η συνεχόμενη χρονιά τον Ιανουάριο του 2018 «Ο Αη Βασίλης άργησε μια μέρα».

Ο ξεχωριστός αγώνας δρόμου περίπου 2 χλμ με αφετηρία την Τσανάκλειο Σχολή (Παλιά Πρυτανεία), θα πραγματοποιηθεί γύρω από το κέντρο της πόλης, και ο τερματισμός, στην κεντρική πλατεία, θα σηματοδοτήσει την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!!!!!!!

Οι συμμετέχοντες θα προμηθευτούν από τους διοργανωτές σκουφάκι του Αη Βασίλη και θα τρέξουν με σκοπό τη συγκέντρωση ελαιολάδου, για την ενίσχυση της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου Κομοτηνής.

Στην προσπάθειά αυτή, καλούμε όλους τους αθλητικούς συλλόγους και όλους τους συμπολίτες μας, να τρέξουν... με τον Άη Βασίλη…

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:  www.santarunkomotini.gr