ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Συνεργασία Δήμου Κομοτηνής - Ερυθρού Σταυρού για τη μετακίνηση πολιτών που αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία Δήμου Κομοτηνής - Ερυθρού Σταυρού για τη μετακίνηση πολιτών που αδυνατούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα

 

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Κομοτηνής με το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αποφασίστηκε η μεταφορά των δημοτών Κομοτηνής που αδυνατούν να μεταβούν μόνοι τους ή με κάποιον οικείο τους στο εμβολιαστικό κέντρο που έχει οριστεί.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να εξυπηρετηθούν οφείλουν να καλούν έγκαιρα στο 2531072414,με σκοπό να προγραμματίζεται η μεταφορά τους σε όποιο εμβολιαστικό κέντρο είναι το ραντεβού τους.

Η εξυπηρέτηση των πολιτών στις μέρες της πανδημίας είναι μείζονος σημασίαςγια τον Δήμο Κομοτηνής και η συμβολή του Ερυθρού Σταυρού  αποδεικνύεται καθοριστική. Στόχος της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι να μην νιώσει κανένας δημότης ανήμπορος και μόνοςκαι ταυτόχρονα να μη χαθεί καμία από τις πολύτιμες δόσεις εμβολίων.